NOVA DONACIJA

ESŠ, FOI i Edition donirali zaštitne viziri za djelatnike dječjeg vrtića

Objavljeno: 28.04.2020. 19:47

Zadnja izmjena: 28.04.2020. 19:53

Vrijedna donacija zaštitnih vizira za lice Elektrostrojarske škole Varaždin, tvrtke Edition d.o.o te Fakulteta organizacije i informatike upućena je i Dječjem vrtiću Bajka, kao pomoć odgajateljima u sigurnijem radu s djecom.

Dječji vrtići se ovih dana pripremaju za postepenu normalizaciju rada u okvirima pandemije COVID-19, te se velika pozornost posvećuje očuvanju zdravlja odgojno obrazovnih radnika i korisnika vrtića. Zaštitna oprema jedna je od osnovnih mjera u borbi protiv širenja infekcije, te je DV Bajka osigurao svu potrebnu opremu.

U tijeku je donošenja zdravstvenih protokola i organizacije rada kako bi se osigurala zaštita radnika i djece nakon aktivacije treće faze, koja podrazumijeva i ponovni rad vrtića. Još se čekaju preporuke Stožera Civilne zaštite i epidemioloških službi no već su u Dječejem vrtiću Bajka napravili puno, a donacija vizira umnogome će povećati prilagodbu novom načinu rada.

Osim vizira, spremaju se maskice, dezinfekcijske barijere na ulazima, pojačana higijena ruku, kontrola ulazaka u vrtić, zatim će se poticati rad na otvorenom u vrtićkom igralištu i dvorištu i drugo. 

Komentari