sve za mladence

5. DANI VJENČANJA Velika manifestacija u varaždinskoj Areni počinje ovu subotu

Objavljeno: 14.11.2016. 15:41

Foto: Petra Mlinarić

Ove subote se u varaždinskoj Areni otvaraju najveći Dani vjenčanja u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a danas smo povodom otvorenja razgovarali s Nenadom Kumrićem, koji nam je predstavio detalje bogatog programa ove, pete po redu jedinstvene manifestacije.

Dani vjenčanja počinju u subotu, od deset sati, ali će službeno otvorenje biti točno u podne kada će ih svečano otvoriti gradonačelnik Goran Habuš. 

Dokaz tome kako manifestacija iz godinu u godinu raste je svakako činjenica što Dani vjenčanja broje sve više posjetitelja, ne samo iz Varaždinske županije, već i Međimurske, Zagrebačke, pa i šire.

Također, svake godine na Danima vjenčanja ima sve više izlagača, tako je ove godine prijavljeno njih 85, no budući da se i dalje svakodnevno izlagači prijavljuju organizatori ih do subote očekuju stotinjak.

- Mi dajemo priliku svima koji imaju veze ne samo s industrijom vjenčanja, nego i evenata i svečanih događanja da se predstave u glazbeno - zabavnom programu. - rekao je Nenad Kumrić.

Na Danima vjenčanja posjetitelji će imati priliku uživati u različitim degustacijama, vizažisti će tokom cijelog trajanja sajma besplatno šminkati djevojke i žene koje se zateknu na Danima vjenčanja, predstavit će se brojni zlatari, cvjećari, aranžeri, ugostitelji, slastičari, održavat će se i modne revije u suradnji s velikim modnim kućama, kao i prezentacija automobila.

Posjetitelji će moći osvojiti vrijedne nagrade, ostvariti brojne popuste, birat će se i Miss Dana vjenčanja, ali i dva najsimpatičnija para koji će osvojiti vrijedne nagrade i pogodnosti.

Ulaz na Dane vjenčanja će biti potpuno besplatan, no posjetitelji će na ulazi moći ostaviti dobrotvorni prilog kojim će se direktno pomoći Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Varaždin

 

 

 

 

 

Komentari