pogledajte prilog

eTV - U Županijskoj bolnici Čakovec svečano otvoren preuređen glavni ulaz, evo kako izgleda

Objavljeno: 11.04.2024. 19:24

Zadnja izmjena: 11.04.2024. 19:24

Foto: Lidija Filipović

U Županijskoj bolnici Čakovec danas je svečano otvoren rekonstruiran i uređen Glavni ulaz u bolnicu. Ideja za uređenjem javila se prije nekoliko mjeseci pri obilasku bolnice, a zamišljeno je provedeno i u djelo, istaknuto je na presici.

Ravnatelj Igor Šegović naglasio je kako se novi ulaz sastoji od tri dijela te pojasnio:

- Prvi je ovaj dio gdje stoje župan i gradonačelnica, dakle iza nji, takozvane informacije ili infopult. On je zamišljen da u njemu rade djelatnici i da ulaz bude pokriven od 6 sati ujutro do 21 sat navečer. Drugi dio je ovaj prostor koji sam nazvao prostor za odmor gdje pacijenti i pratnja mogu sjesti i odmoriti. Treći dio na koji smo jako ponosno je ovaj zid iza mene kojeg smo podijelili u dva dijela, desno je zid kvalitete, a lijevo je zid ponosa.

'Međimurje je ponosno, nastavljamo dalje hrabro'

Međimurski župan Matija Posavec istaknuo je istaknuo je važnost zdravstvenog sustava Međimurja te trud i angažman ljudi koji ga razvijaju.

- Međimurje je ponosno ponovno danas, ponosno na svoju bolnicu, na svoj zdravstveni sustav i na volju, energiju, trud i angažman svih koji su na istom zadatku, a to je razvijati naš zdravstveni sustav i biti zdravstvena ustanova na korist pacijentima.  Naš um, naša želja i naše htjenje je da doista našim pacijentima i našim stanovnicima pružimo najmodernju zdravstvenu zaštitu. Na tome nećemo stati, ići ćemo hrabro naprijed, ne hodati, trčati u svim onim našim željama i inicijativama koje su utemeljene na potrebama naših pacijenta i na potrebama lokalnog stanovništva.  

Komentari