bogat program

eTV/FOTO: Još danas možete uživati u slasnim delicijama Sajma luka, špeka i kobasica

Objavljeno: 27.11.2016. 08:56

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Ovog vikenda u Lumini centru u Varaždinu održava se jedan uistinu pravi zimski sajam, a riječ je o Sajmu luka, špeka i kobasica. Uz degustaciju gastronomskih delicija pripremljenih po tradicionalnoj recepturi, posjetitelji mogu uživati u glazbenom programu, ali se i ugrijati voćnim rakijama.

Sajam se u oba dana održavanja, još samo danas, može obići u vremenu od 9 do 21 sat, kada posjetitelji na štandovima mogu naći ponudu mesnica i obiteljskih - poljoprivrednih gospodarstava iz Podravine, ili varaždinske mesnice Oletić koja već četiri desetljeća priprema tradicionalne mesne proizvode.

Našlo se je tu i suhomesnatih proizvoda iz Koprivnice, pa i iz Slavonije i Baranje te mliječnih proizvoda zagorske mljekare iz Desinića. 

Svu silnu degustaciju prati i zabavni program koji u oba dana počinje u 16 sati, a voditelj Nenad Kumrić Charlie za posjetitelje organizira zanimljive priče i igre, Kristijan Petrović Kiki će nasmijati prisutne svojom izvedbom Slaveka, dok će u glazbenom programu nastupiti  Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak i Prvi srakarski tamburaši.

Komentari