ususret valentinovu

FOTO: LJUBAV U ZRAKU Vrhunskim glazbenim nastupima 'Kaliope' su u Ivancu obilježile 5. godinu postojanja

Objavljeno: 04.02.2017. 13:25

Zadnja izmjena: 04.02.2017. 13:50

Foto: Viktor Hranić

Jučerašnjim nastupom u novoobnovljenoj kinodvorani u Ivancu, članice ženskog vokalnog sastava Kaliope su sa svojim gostima i publikom svečano obilježile petu godišnjicu svog postojanja, ali i nadolazeći blagdan zaljubljenih, Valentinovo.

Uz nastup članica žvs Kaliope, posjetitelji su uživali u vrhunskim glazbenim izvedbama njihovih gostiju, od Martine Sabljak, Gabrijele Hrženjak, Tomice Banfića, Jurice Vugreka, Ivana Jurena, Kristijana Rogineka.

Ela Canjuga, voditeljica ženskog vokalnog sastava Kaliope ovom prilikom nije krila zadovoljstvo velikim odazivom publike.

 - Večeras su Kaliope održale koncert povodom Valentinova i njihovog petog rođendana. Trenutno imamo 8 članica, djelujemo već 6 i pol godina, ali je pet godina prošlo od službenog osnivanja. Ovo je naš prvi nastup u novoj dvorani, inače nastupamo po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Naime, gostovale smo i u Mađarskoj, Austriji, a svake godine godine već tradicionalno u Ivancu održavamo koncert duhovne glazbe 'O ljubavi ja pjevam'. – rekla je voditeljica.

Posjetitelj Vedran Horvat redovno posjećuje nastupe ženskog vokalnog sastava Kaliope te ističe kako je i na ovom  koncertu je bilo lijepo, osjećala se ljubav u zraku, a djevojke su jako lijepo pjevale, te se nada skorom sljedećem nastupu.

Uz uživanje u glazbenim nastupima, posjetitelji su imali priliku sudjelovati i u nagradnoj igri koju su za njih organizirale Kaliope u suradnji s Turističkom agencijom Taubek tours, a sretna dobitnica je osvojila dvodnevno putovanje u Italiju i posjet Veneciji, Sirmioneu i Veroni. 

Komentari