Kino Ivanec dobitnik je nagrade europskoga ranga koja će mu biti dodijeljena na Međunarodnoj konvenciji Star for Quality (Zvijezda za kvalitetu), koja će se 13. i 14. travnja održati u Ženevi.

Nagrada stiže kao rezultat istraživanja koja su proveli Quality Hunters, voditelji, poduzetnici i stručnjaci za kvalitetu, a sve u organizaciji BID Group One i Business Initiative Directions. Oni su prepoznali doprinos Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold i Kina Ivanec u smislu vodstva, kvalitete, inovacija i izvrsnosti.

Ova vijest je dočekana kao veliko iznenađenje te kao potvrda da je odluka o modernizaciji Kina bila pun pogodak. Također, još je veće iznenađenje i to što nitko nije znao da se aktivnosti Kina Ivanec prate od strane neovisnih stručnih institucija koje su ocijenile kako Kino Ivanec zaslužuje nagradu, jer se usredotočilo na inteligenciju društvenih medija. Pod tim se podrazumijeva raznolikost repertoara, komunikacija preko društvenih mreža i održavanje razmjerno velikog broja besplatnih projekcija namijenjenih društvenim skupinama i interesima.

Ukoliko se predstavnici Učilišta odluče na put u Ženevu, očekuje ih posebno predstavljanje, sastanak za umrežavanje s medijskim pokroviteljima te snimanje videa, fotografija i intervju s predstavnikom Učilišta.

Komentari

02.04.2019. 11:12h Zadnja izmjena: 02.04.2019. 11:13