Velika foto galerija

Foto - Evo kako je bilo na plesnom spektaklu 'Trofej grada Ivanca 2023'

Objavljeno: 05.03.2023. 10:40

Zadnja izmjena: 05.03.2023. 11:26

Foto: Boris Matijašec

Jučer se u prostorima Srednje Škole Ivanec održao plesni spektakl pod nazivom 'Trofej grada Ivanca 2023', turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Pokrovitelj samog natjecanja bio je Grad Ivanec, dok su se u sklopu Trofeja grada Ivanca 2023 održala čak dva plesna natjecanja iz kalendara natjecanja Hrvatskog sportskog plesnog saveza, bodovni turnir HSPS-a te KUP Republike Hrvatske u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Na natjecaju je sudjelovao izrazito velik broj vrlo uspješnih sportaša (državnih prvaka i viceprvaka) s ivanečkog područja koji su članovi Plesnog kluba Takt, te Plesni klub Takt Varaždin, sportski klub koji djeluje na području Varaždinske županije.

Sam turnir tako je okupio preko 300 sudionika, odnosno 250 natjecatelja iz 16 klubova, koji su se tijekom dana natjecali u različitim disciplinama, dok je još 50 članova Plesnog kluba Takt Iz Varaždina sudjelovalo u večernjem dijelu show programa.

Natjecanja u obje discipline sportskog plesa bila su izrazito interesantna i zanimljiva, a Trofej grada Ivanca okupio je tako sudionike sve dobi od najmlađih plesača u kategoriji mlađih osnovaca (mlađi od 9 godina), pa sve do najstarijih sudionika u kategoriji veterani III (stariji od 55 godina).

Komentari