BOGAT PROGRAM ZA POSJETITELJE

FOTO Evo kako je ovoga vikenda bilo na Danima vjenčanja u Luminiju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.02.2018. 12:51

Zadnja izmjena: 19.02.2018. 12:52

 Dani vjenčanja u trgovačkom centru Lumini privukli su ovoga vikenda brojne posjetitelje, a na sajmu su nastupili mnogobrojni izlagači – od zlatara preko fotografa i video snimatelja do slastičara.

S posebnim zanimanjem posjetitelji su pratili modnu reviju varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Obrt Lorella, atelje Kookabee Melite Kukec, obrt Brokat Snježane Radev i modna kuća Ellera Željke Vidović prikazali su elegantne svečane haljine. Iako svaka dizajnerica ima vlastiti modni potpis, zajedničko im je vrsno krojačko majstorstvo. Salon vjenčanica Lidija okupljene je oduševio svečanim haljinama za osobe svih dobi – od onih za pričesti do vjenčanica. Poseban pljesak zaradili su mali manekeni – djeca iz Univerzalnog plesnog studija Feel. Produkciju revije potpisuje Marijana Gregurić.

Romantičan ugođaj začinili su glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Mlađu publiku posebno su razveselili gosti iznenađenja – Tarapana Band.

Mladenci su sudjelovali u nagradnim natjecanjama za koja su vrijedne nagrade, među ostalima, osigurale Zlatne gorice te Dominik zlatarnica i srebrnarnica. Buduće mladenke oduševilo je besplatno šminkanje u Mülleru.

 

Komentari