iskoristite priliku

DOBIJE SE I UNIFORMA Evo kako vaša curica može postati mažoretkinja

Objavljeno: 12.10.2017. 19:02

Zadnja izmjena: 12.10.2017. 19:02

Varaždinske su mažoretkinje u posljednje vrijeme prezentirale svoje vještine u svih 7 osnovnih varaždinskih škola i 20-tak dječjih vrtića. Vrijeme je upisa u mažoretkinje, pa je ovo i prilika za mnoge djevojčice da se bave ovom zanimljivom aktivnošću.

Zainteresirane djevojčice starosti od 4 do 7 godina upisuju se u dječji sastav, od 8 do 11 godina u mlađe ili starije kadetkinje, od 12 do 14 godina u juniorski, a od 14 godina i starije u seniorski sastav. 

Tko se upiše - dobije uniformu

Djevojčice i njihovi roditelji treninge mažoretkinja mogu pogledati u sportskoj dvorani dječjeg vrtića Graberje ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 18 do 20 sati, kako bi se upoznali s njihovim radom i dodatno informirali. Svaka upisana mažoretkinja dobiva uniformu i mažoret štap, a dolaskom na treninge stječe sposobnosti i vještine koje koristi prilikom brojnih nastupa za potrebe grada Varaždina i Varaždinske županije na revijalnim i natjecateljskim nastupima. Druženje, zajednički treninzi, putovanja i nastupi korisno će upotpunit slobodno vrijeme djevojčica željnih izvanškolske aktivnosti pod imenom Varaždinske mažoretkinje.

Komentari