praznik rada

Evo kamo sve danas možete otići na druženje i nezaobilazni grah

Proslava na Dravi ove je godine u humanitarnom tonu, budući da će se održati i tombola, gdje će posjetitelji za sudjelovanje uplatiti 2 eura, a prikupljena sredstva od donacija uplatit će se na račun Zaklade solidarnosti Grada Varaždina...
Objavljeno: 01.05.2023. 09:23

Zadnja izmjena: 01.05.2023. 09:23

Danas se obilježava Praznik rada, a tim povodom se širom naše županije na više lokacija održava druženje i tradicionalna podjela prvomajskog graha.

Najveća proslava, kao i svake godine, očekuje se na Dravi, gdje Grad Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina proslavu praznika organiziraju u 10 sati, kada počinje službeni program. Proslava je ove godine u humanitarnom tonu, budući da će se održati i tombola, gdje će posjetitelji za sudjelovanje uplatiti 2 eura, a prikupljena sredstva od donacija uplatit će se na račun Zaklade solidarnosti Grada Varaždina.

Ove se godine također organizira i SDP-ova tradicionalna proslava Praznika rada u Ludbregu, u Lovačkom domu LD "Srnjak" u 12 sati. Uz tradicionalnu podjelu graha i lovačkog gulaša, predviđena je živa glazba i druženje uz društvene igre. SDP organizira proslavu i u Ivancu, a druženje uz besplatan grah zakazano je za 10 sati kod Ribičkog doma u Ivancu.

Na Grebengradu kod Planinarskog doma, uz Praznik rada se obilježava i 28 godina VRO Bljesak, gdje posjetitelje također očekuje besplatan grah, kao i na Šejanu. Općina Gornji Kneginec i Turistička zajednica Općine Gornji Kneginec također i ove godine organiziraju zajedničko druženje i proslavu Međunarodnog praznika rada, a program će početi u 10 sati na ribnjacima ŠRD "OSTRIŽ". 

Komentari