tri projekcije

Evo koji vas filmovi ovog tjedna očekuju u Novom Marofu

Objavljeno: 03.01.2017. 11:49

Foto: Arhiva

Kulturni centar Ivan Rabuzin u Novom Marofu je za svoje posjetitelje pripremio tri kino projekcije, od animiranog filma, igranog filma za mlade i dokumentarnog filma.

Krenimo redom, danas u 17 sati vas tako očekuje animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik, Oscarom nagrađeni, 'Avanture male Chihiro', koji je redateljsko ostvarenje poznatog Hayaoa Miyazakija.

 Radnja filma prati desetogodišnju djevojčicu Chihiro koja se prilikom preseljenja u novi grad, sa svojom obitelji izgubi i završe u potrazi tajnog hrama, koji je zapravo svijet duhova.

U subotu, s početkom u 16 sati je na repertoaru igrani film za mlade pod nazivom 'Zvijeri južnih divljina' u režiji Benha Zeitlina, a koja je američka fantastična drama snimljena prema kazališnoj predstavi.

Tjedan u Kulturnom centru Ivan Rabuzin završava s projekcijom dokumentarnog filma 'Huda jama', au organizaciji Udruge Hvidra Novi Marof.

Za projekciju animiranog filma 'Avanture male Chihiro', kao i za igrani film 'Zvijeri južnih divljina' potrebno je izdvojiti 10 kn za ulaznicu, dok je projekcija dokumentarnog filma 'Huda jama' potpuno besplatna.

 

Komentari