dani općine

Općina Mali Bukovec višednevnim programom obilježava Florijanovo, evo što je sve pripremljeno

Objavljeno: 28.04.2024. 11:52

Zadnja izmjena: 28.04.2024. 11:52

Foto: Arhiva

Općina Mali Bukovec ovih dana slavi svoje 'Florijanovo 2024.', a i u narednim tjednima sve mještane očekuje nekoliko zanimljivih događanja. Nakon što je u petak održano predavanje 'Tajne uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije' team menadžerice Ive Olivari Uliša i Tomislava Pacaka, glasnogovornika HNS-a, danas nas očekuje Susret zborova umirovljenika u Društvenom domu Sveti Petar s počekom u 15 sati.

Iduće subote s počekom u 15 sati održat će se Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mali Bukovec također u Društvenom domu Sveti Petak, a u sklopu toga dodijelit će se i javna priznanja. Nakon toga, u 19 sati, održat će se Sveta misa za sve preminule i živuće vatrogasce te djelatnike i dužnosnike Općine u crkvi Svete Katarine u Malom Bukovcu. U nedjelju, 5. svibnja, održat će se Sveta misa sa svečanom povorkom vatrogasaca povodom dana Svetog Florijana u 11 sati, a u 13 sati na rasporedu je svečani ručak vatrogasaca.

Dani Općine nastavljaju se u nedjelju, 12. svibnja u 17 sati priredbom djece Dječjeg vrtića 'Krijesnica' povodom Majčinog dana kao i humanitarna prodaja kolača u organizaciji članica Udruge žena Mali Bukovec u Društvenom domu u Malom Bukovcu. U četvrtak, 16. svibnja održat će se sportske igra umirovljenika u centru naselja u 15 sati, a sve završava u subotu, 18. svibnja natjecanjem u kuhanju kotliča u centru naselja s počekom u 14 sati.

Komentari