priopćenje i reakcija bolnice

OB Varaždin: Oštetila se mrežica za obranu od ptica, čistimo prema svim propisima

Objavljeno: 19.07.2017. 16:25

Zadnja izmjena: 19.07.2017. 16:25

Foto: Viktor Hranić

Nakon što smo jučer objavili članak i fotografije oko čišćenja potkrovlja u zgradi Kirurgije, priopćenjem se javila i Opća bolnica Varaždin, točnije njen ravnatelj Nenad Kudelić. 

>> FOTO: DOZNAJEMO: U varaždinskoj bolnici opet čišćenje, evo o čemu je riječ ovoga puta...

U priopćenju stoji kako bolnica provodi čišćenja sukladno njenom planu, a postoji i fotografski izvještaj stanja potkrovlja zgrade Kirurgije koji se izrađuje prije, tijekom i nakon čišćenja od strane službene osobe OB varaždin kako bi se u svakom trenutku mogli dokumentirano izvesti dokazi po bilo kojem zahtjevu institucija ili javnosti.

- U ovom čišćenju nema uznemiravajućih momenata jer se isto provodi sukladno svim zadanim stručnim i propisanim zahtjevima, a radi se o stvarima koje spadaju u kategoriju namještaja. Potkrovlje zgrade Kirurgije zahtijeva čišćenje kako bi se izveli potrebni zahvati na saniranju krovišta u dijelu zaštite od ptica zbog kojih je potkrovlje i trebalo očistiti jer su tijekom vremena nastupila oštećenja mrežica za obranu od ptica na krovištu zgrade Kirurgije.- stoji u priopćenju OB Varaždin.

Nadalje, u istom stoji kako će se uklonjen namještaj koji se nalazio u potkrovlju zbrinuti kao otpad putem ovlaštene tvrtke za zbrinjavanje otpada takve vrste, a s obzirom da postoji interes javnosti, Uprava Opće bolnice Varaždin će ubuduće uputiti priopćenje o svakom velikom čišćenju svojih prostora te ujedno omogućiti i slikanje svojih prostora od strane medija.

Vjerujemo da će javnost podržati inicijativu Uprave Opće bolnice Varaždin u čišćenju i uređenju njezinih prostora te da takvo postupanje neće smatrati uznemiravajućim već otvorenim i pozitivnim primjerom kako se upravo želi učiniti sve za zaštitu naših stanovnika i pacijenata te im osigurati čistu i primjerenu okolinu, stoji u priopćenju.

          

Komentari