najavljen koncert

Evo što vas očekuje u sklopu dobrotvornog koncerta 'Ostanite u Varaždinu'

Objavljeno: 23.03.2023. 11:42

Zadnja izmjena: 23.03.2023. 11:42

"Ostanite u Varaždinu" naziv je dobrotvornog koncerta u organizaciji Zaklade solidarnosti Grada Varaždina 30. ožujka 2023. godine u 19 sati u varaždinskom kazalištu.

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina odlukom Gradskog vijeća osnovana je 2001. godine s ciljem da pomaže u liječenju bolesnih osoba, ljudima u teškoj socijalnoj situaciji, učenicima i studentima s područja grada Varaždina kojima je pomoć potrebna, navela je Dubravka Biberdžić te dodala da se Zaklada financira sredstvima Grada Varaždina ali i od strane fizičkih i pravnih osoba.

Irina Helga Breskvar najavila je izvođače koncerta na kojem će nastupiti poznati Mejaši te Dolores, Zlatko Pejaković, Čarli, VTO, Dario Mijatović& Čarobnjaci, Frane Pehar& Tarapana Bend i Davor Borno. Posebno je naglasila da će Mejaši po prvi puta izvesti novu pjesmu "Tko to tamo pjeva". Istaknula je da je prihod koncerta namijenjen stipendiranju učenika i studenata s područja Grada Varaždina slabijeg imovinskog statusa.

Pročelnica Danijela Vusić pozvala je građane da dođu na koncert i kupnjom karata osiguraju stipendije učenicima i studentima kojima je to po socijalnom statusu potrebno.

Komentari