MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

Evo što vas sve čeka na Danima otvorenih vrata sportova na vodi na Marini Prelog

Objavljeno: 26.08.2022. 17:22

Zadnja izmjena: 01.09.2022. 12:16

Nakon odgode Dana otvorenih vrata sportova na vodi proteklog vikenda zbog lošeg vremena, popularna manifestacija održat će se u subotu, 27. kolovoza na Marini Prelog.

Uz stručni nadzor i upute instruktora, posjetitelji će se od 13 do 18 sati besplatno moći okušati u vožnji kajakom, čamcem za rafting, kanuom ili pak SUP-om (veslanje na dasci za surfanje).

Uz dobro raspoloženje, savjetuje se da posjetitelji donesu i odjeću primjerenu za sportove na vodi te ručnike. Ova hvalevrijedna manifestacija pod pokroviteljstvom Međimurske županije, a u organizaciji Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog d.o.o. te Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije jedinstvena je u Međimurju, a započela je prošle godine u ljetnim mjesecima.

Cilj manifestacije jest promovirati zdrav način života, kretanje i sportove na vodi, ali i neiskorištene turističke i rekreativne potencijale na Dravi te time potvrditi titulu Međimurje – Europska regija sporta 2022. Dane otvorenih vrata provodit će članovi Udruge sportske rekreacije Croatian Outdoors Oporovec i Društvo sportske rekreacije ČAKI Čakovec.

Komentari