glazba, djed božićnjak, vlakić...

Evo što vas sve očekuje ovog vikenda na Adventu u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.12.2017. 12:05

Zadnja izmjena: 08.12.2017. 12:05

Adventska čarolija u gradu Varaždinu nastavlja se bogatim glazbenim programom tijekom vikenda koji je pred nama, a na nekoliko različitih lokacija građani mogu osim u glazbenom programu uživati i u ugostiteljskoj ponudi.

Večeras će, od 19 sati, u prekrasnom blagdanskom ambijentu na Trgu Miljenka Stančića posjetitelje zabavljati jamIT. U subotu prijepodne, od 11 sati odzvanjat će zvuci božićnih pjesama u izvedbi Zbora varaždinskog obrtničkog glazbenog društva, dok će navečer, za dobru atmosferu od 19 sati biti zadužene Auguste. Prije toga, u subotu, u 18.45 sati na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale biti upaljena druga adventska svijeća uz prigodni glazbeni program NonetaDonum.

I na Kapucinskom trgu, omiljenom odredištu klizača, ovog vikenda nudi se bogati program. Danas od 17 do 19 sati te sutra od 11 do 13 te od 17 do 19 sati Trg će posjetiti Sveti Nikola, dok ćemo u nedjelju na Kapucinskom trgu dočekati Djeda Mraza, koji stiže u 15.30 sati. Za dobru će se zabavu pobrinuti Mia Dimšić i Mali slavuji varaždinskog DND-a.

Za najmlađe je posjetitelje, odnosno za djecu do 14 godina uz pratnju roditelja organizirana i vožnja kočijom kroz adventski Varaždin. Vožnja je besplatna, mjesta su ograničena, a početak vožnje je ispred crkve Sv. Nikole u nedjelju od 16.30 sati. 

 

Komentari