bogat program

Evo što vas sve očekuje ovog vikenda u sklopu 'Ljeta u Varaždinu'

Objavljeno: 14.06.2024. 13:45

Zadnja izmjena: 14.06.2024. 13:45

Vikend pred nama donosi pregršt zanimljivih događanja u Varaždinu. Predvodi ih 9. Festival varaždinskih dvorišta u sklopu kojeg vrata otvara 18 dvorišta u povijesnoj gradskoj jezgri nudeći u njima čak 103 sadržaja za sve uzraste.

Subotnji program traje od 10 do 13 i od 16 do 21, a u nedjelju od 10 do 13 sati. U program festivala uključilo se i desetak varaždinskih restorana i slastičarna. U sklopu PAN Gledaone na Europskom trgu organizirano je zajedničko gledanje utakmica Europskog nogometnog prvenstva pa tako i subotnjeg susreta između Hrvatske i Španjolske koji počinje u 18 sati. Subotnja događanja upotpunit će Sajam antikviteta od 8 sati u Ulici Augusta Šenoe, čitanje poezije i monolozi u izvedbi članova Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu uz program na glazbenoj kamperici (Vid Kralj Novak) od 9 i 30 na Korzu.

Varaždin će ovog vikenda posjetiti i brojni vlasnici pasa koji će svoje ljubimce ponosno pokazati na tradicionalnoj Međunarodnoj izložbi pasa CACIB na poligonu Kinološkog društva Varaždin. Početak izložbe oba dana je u 9 sati. Danas u 21 sat počinje program Ljeta na Stančiću, za dobru zabavu zadužen je DJ Mario Kovač, a u subotu u istom terminu DJ Nkle. Ostale detalje programa pogledajte na stranicama Turističke zajednice Grada Varaždina

Komentari