grad varaždinske toplice

Evo tko će dobiti nagradu Grada Varaždinske Toplice za životno djelo

Objavljeno: 02.11.2022. 19:15

Zadnja izmjena: 02.11.2022. 19:15

Uoči Dana grada i svečane sjednice vijećnici Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica donijeli su odluke o dodjeli nagrada i priznanja istaknutim članovima zajednice. Tako će nagradu za životno djelo, prema prijedlogu KUD-a "Toplice" dobiti Nevenka Bareti.

Riječ je o učiteljici u mirovini koja je većinu svog radnog vijeka provela u osnovnoj školi u Varaždinskim Toplicama, gdje je odgojila generacije mladih matematičara i fizičara koji su sudjelovali na različitim nivoima natjecanja, od školskih, županijskih pa sve do državnih. Od samih začetaka Centra izvrsnosti iz matematike 2007. godine aktivno sudjeluje i maksimalno je angažirana u radu i razvoju mladih matematičara.

Nagrade za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodjeljuju se Mladenu Novačiću, direktoru Tehnike-M Varaždin te Maksimu Matkunu iz Šahovskog kluba Mladost. Nagrada za doprinos ugledu i promociji Grada u zemlji i svijetu ide Andreju Detelju, učeniku 7. razreda koji već sada privlači pažnju svojim iznimnim uspjesima u sportskom plesu. Ista nagrada uručit će se i tvrtki Metal Obad iz Donje Poljane.

Nagrada Grada Varaždinskih Toplica učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima dodjeljuje se Davidu Šestaku i Stjepanu Geriću. Zahvalnice će primiti Ivan Bešenić - Zeko za svoje uspjehe u hrvanju te operativni vatrogasci DVD- a Varaždinske Toplice. Uz njih, zahvalnice će dobiti i tvrtka Deni Pek, Udruga "Biserna dolina" iz Grešćevine te Udruga žena "Naši cajti".

Komentari