zabavni program

Evo tko će ove godine zabavljati publiku na tradicionalnom 'Antunovu v Marofu'

Dan Grada Novi Marof obilježava se 13. lipnja, a Turistička zajednica Grada najavila je dolazak tri imena hrvatske glazbene scene koji će tim povodom održati koncerte na tradicionalnoj manifestaciji 'Antunovo v Marofu'...
Objavljeno: 06.05.2022. 11:09

Zadnja izmjena: 06.05.2022. 11:09

Tradicionalna manifestacija Antunovo v Marofu održat će se i ove godine povodom Dana Grada Novi Marof koji se obilježava 13. lipnja, a najavljen je dio ovogodišnjeg zabavnog programa od 10. do 12. lipnja.

Naime, kako je objavila Turistička zajednica Grada Novi Marof na društvenim mrežama, povodom Dana Grada u Novi Marof u petak, 10. lipnja, svoj će koncert održati poznata hrvatska pop pjevačica Vanna. U subotu, 11. lipnja, publiku će zabavljati bend Vatra, a u nedjelju, 12. lipnja, mještani će moći uživati uz hitove popularnih Gazda. 

Podsjetimo, prošle je godine Antunovo v Marofu zbog pandemije bilo razdijeljeno na dva vikenda, a održan je sajam domaćih proizvoda, likovna kolonija povodom 100 godina Ivana Rabuzina te Marofski modni buvljak, dramska radionica, predstavljanje raznih radionica, zabavni glazbeni program, kao i projekcija filma "Starac i roda - priča o Klepetanu ".

Komentari