grad ivanec

Evo u kojim ulicama u Ivancu će se ovih dana izvoditi radovi na aglomeraciji

Objavljeno: 02.02.2024. 08:00

Ivkom vode Ivanec nastavljaju s radovima na projektu gradnje sustava odvodnje i pročišćivanja otpadnih voda Aglomeracije Ivanec, a u nastavku donosimo pregled radova do idućeg petka, 9. veljače. 

U tijeku su radovi u samom centru Ivanca, odnosno od križanja Ulice Ljudevita Gajeva s Ulicom Vladimira Nazora prema ivanečkoj špici. Zbog izvođenja radova na navedenoj dionici bit će zatvorena prometna traka u smjeru centra Ivanca, ali će se promet tijekom vikenda otvoriti u oba smjera, no iz Grada Ivanca podsjećaju i na posebnu regulaciju prometa u subotu, 3. veljače, zbog održavanja Ivonjskog fašinka.

Nastavljaju se radovi i na sljedećim dionicama: u Ulici Vladimira Nazora od Elektre prema pružnom prijelazu gdje će se promet regulirati mobilnim semaforom. Radovi će se odvijati i na etapi III u Varaždinskoj ulici kod Trinex - Inspekta, etapi Centar u Rudarskoj ulici, od državne ceste DC35 prema Kartonaži, na križanju Mihanovićeve ulice i državne ceste DC35, gdje će se izvoditi bušenje ceste prema Ribičkom domu, u Ulici braće Radića od kbr. 16 prema kbr. 13. U planu je i izvođenje kućnih priključaka u Kalničkoj ulici i Ulici Antuna Mihanovića. Također, izvodit će se zamjena cestovnih rubnjaka u Varaždinskoj ulici.

Komentari