FIGHT CLUB KOVAČIĆ

FC Kovačić i Općina Cestica organiziraju Fight Nihgt!

Objavljeno: 29.11.2019. 13:58

Zadnja izmjena: 29.11.2019. 14:06

U dvorani Osnovne škole Cestica  28. prosinca ove godine Fight Club Kovačić u suradnji s Općinom Cestica organizira Fight Night borilačku priredbu.

Na borilačkoj priredbi u Cestici nastupit će borci iz Fight Cluba Kovačić te gosti iz Mađarske, Slovenije i Srbije.

Treba izdvojiti Matiju Bešvira koji sve borbe završava prekidom ili deklasiranjem protivnika, zatim u konkurenciji juniora nastupit će i aktualni europski prvak Emanuel Šprem. Emanuel je višestruki prvak Hrvatske, osvajač svjetskog kupa u savate boksu i kickboxingu i jedan od najboljih Hrvatskih juniora. 

Domaće snage

Uz ženski meč u kojem će nastupiti aktualna osvajačica kupa Hrvatske Mateja Matijašić, najisčeivaniji borba je meč domaćg borca Željka Kranjca, člana FC Kovačić. Željko je u protekle dvije godine dominirao po turnirima u kickboxingu u teškoj kategoriji i sigurno će u rodnom kraju pružiti odličnu borbu. Njegov protivnik je 187 cm visoki i 105 kg težak aktualni prvak Mađarske, brončani s Europskog prvenstva i treći na Svjetskom prvenstvu Szertaridisz Ermisz.  Ermisz je već nekoliko godina u vrhu teške kategorije u savate boksu, izuzetno opasan i fizički spreman borac.

Borci Fight Cluba Kovačić treniraju svakodnevno i gledatelji će moći vidjeti atraktivne borbe, fizički spremnih boraca. 

Komentari