dobra suradnja dvaju fakulteta

FOI ovaj tjedan ugošćuje 40 studenata i 10 nastavnika iz Beograda

Objavljeno: 09.10.2018. 20:08

Zadnja izmjena: 09.10.2018. 20:16

11. i 12. listopada FOI će ugostit 40 studenata i 10-ak nastavnika s Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, dugogodišnjeg partnera Fakulteta organizacije i informatike. 

Studenti FOI-ja u ožujku ove godine posjetili su FON, a sada u dvodnevni uzvratni posjet dolazi 40 studenata i 10-ak nastavnika s FON-a. Za njih, ali i za studente FOI-ja te dolazne Erasmus studente iz Francuske, Španjolske i Albanije pripremljen je zanimljiv program koji će započeti u četvrtak, 11. listopada u 12 sati. Osim uvodne prezentacije o FOI-ju, gostima će se predstaviti aktivnosti različitih centara i udruga koje djeluju na FOI-ju. Nakon toga slijede dvije radionice: radionicu IoT@FOI održat će dr. sc. Boris Tomaš, a radionicu o određivanju broja godina preko slika s računala održat će doc. dr. sc. Petra Grd.

Poslijepodne, u neslužbenom dijelu programa predviđeno je razgledavanje Varaždina uz pratnju vodiča, posjet Studentskom domu Varaždinu te FOI-FON party koji će se održati u klubu Barfly s početkom u 22 sata. 

U petak, 12. listopada studenti FON-a sudjelovat će na konferenciji CRODMA 2018 koju u hotelu Turist organizira Hrvatska udruga za direktni i interaktivni marketing uz FOI kao partnera. Nakon konferencije predviđen je posjet Tehnološkom parku Varaždin, a od 15 sati predavanja doc. dr. sc. Kristine Detelj o Business Model Canvasu, modelu razvoja poduzetničkih ideja te prezentacije dvoje vrlo uspješnih bivših studenata FOI-ja: Davida Ante Macana i Alena Delića.

Komentari