akcija na franjevačkom trgu

Forum mladih SDP-a prikupljao hranu za Udrugu Spas

Objavljeno: 30.10.2016. 15:37

Članice i članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin pridružili su se akciji svojih županijskih kolega i organizirali akciju prikupljanja donacija za udrugu SPAS i štićenike udruge.

Akcija je održana jučer na Franjevačkom trgu. Kako stojij u priopćenju Foruma, u manje od 2 sata sakupili su preko 100 kg hrane za životinje te velike količine starih novina, deka, odjeće i ostalih potrepština za napuštene životinje iz udruge.

- Ovim putem zahvaljujem se svim svojih kolegama na uloženom trudu i naravno našim dragim sugrađanima i svim ljudima dobre volje što su svojim donacijama osigurali uspjeh ove akcije i što smo zajedno uspjeli barem nakratko osigurati ono što napuštenim životinjama u udruzi treba  - rekao je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih Luka Zrinski.

Osim članova Foruma mladih, akciji su se pridružili i brojni članovi SDP-a, a varaždinske forumaše posjetio je i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i zamjenik župana Alen Kišić koji je istaknuo kako je to još jedna u nizu različitih akcija varaždinskih SDP-ovaca.

Komentari