U Ribičkom domu u Ivancu održano je natjecanje u elektroničkom pikadu i belotu pod nazivom 1. turnir 'Ratnici Vukovara'.

Igralo se u spomen na poginule i u počast preživjelim braniteljima tog grada heroja tijekom obrane od srpskog agresora 1991. godine. 40-tak članova Udruge i dragovoljaca domovinskog rata Ogranak Ivanec, HVIDR-e Ivanec, Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec i drugih okupilo se u Ribičkom domu na sportskom natjecanju i ugodnom druženju. U neizvjesnim ogledima, pobjednik u elektroničkom pikadu postao je Ivica Rudnički, drugo mjesto osvojio je Ivan Gotal, a treće Vlado Horvatić.

Posebno zanimljivo bilo je u belotu, gdje je na kraju slavio par Ivan Bahun / Ivan Gotal, drugo mjesto osvojili su Ivica Rudnički i Zdravko Pečevski, a treće Branko Družinić i Rajko Ćus. Najboljima su prigodne spomen-diplome uručili Vjekoslav Špac, predsjednik HVIDR-e Ivanec, i Damir Kraš, član predsjedništva UDVDR Ogranak Ivanec, dviju ivanečkih braniteljskih udruga koje su organizirale i provele ovaj turnir.

Uplaćeno je 29 natjecateljskih kotizacija za nastup u obje sportske discipline, koje će se, uz već prikupljena sredstva, iskoristiti za kupnju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge u Vukovaru, koje će biti uručene tijekom posjeta 1. prosinca.

Komentari

25.11.2018. 11:09h Zadnja izmjena: 25.11.2018. 11:13