varaždinske škole

Foto - 235 varaždinskih osnovnoškolaca briljiralo na natjecanjima, Bosilj im uručio nagrade

Objavljeno: 12.06.2024. 12:42

Zadnja izmjena: 12.06.2024. 13:54

Foto: Lidija Filipović

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u Graberju danas je održana svečanost dodjele nagrada nagrađenim učenicima varaždinskih osnovnih škola.

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić tako su uručili nagrade učenicima i mentorima iz svih varaždinskih osnovnih škola, odnosno nagrađeno je 40-ak mentora, kao i 60 učenika u pojedinačnim natjecanjima te učenici u ekipnim natjecanjima. 

- Ovo je tek jedan mali čin zahvalnosti i učenicima i njihovim mentorima koji su ove godine ostvarili najbolje rezultate na natjecanjima. Grad Varaždin je nagradio njih 60 koji su osvojili ili prvo mjesto na županijskom natjecanju ili jedno od prva tri mjesta na državnim natecanjima. Imamo još 150-ero djece, većinom iz sporta ili Uršulice zvjezdice koji su briljirali na natjecanjima. To je ukupno 235-ero djece i preko 30 njihovih mentora koje ćemo nagraditi, svi će dobiti ulaznice za Varaždinske bazene, a za one koji su ostvarili odlične rezultate na pojedinačnim natjecanjima dobit će pametne boce za vodu s logotipom Grada Varaždina - rekao je Bosilj.

Komentari