grad ivanec

Foto - 300 plesača u Ivancu na turniru u standardnim i latino-američkim plesovima

Objavljeno: 04.03.2024. 18:08

Zadnja izmjena: 04.03.2024. 18:08

Foto: Grad Ivanec

Ivanec je proteklog vikenda treću godinu zaredom bio domaćin Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima, u sklopu kojeg je održan i večernji show program za publiku.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, a pohvale za besprijekornu organizaciju idu organizatorima, Plesnom klubu Takt iz Varaždina i Hrvatskom sportskom plesnom savezu. U sklopu Trofeja održana su dva natjecanja - bodovni turnir HSPS-a te KUP Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima. Tijekom dana u sportskom dijelu natjecanja svoje plesno umijeće pokazalo je oko 250 natjecatelja iz 19 klubova (16 iz Hrvatske i tri iz Slovenije), a finale je održano navečer.

Večernji, ujedno i najatraktivniji dio programa, u ime Grada Ivanca otvorio je zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Program je počeo defileom svih parova, a nakon toga publika je uživala u nastupu vrhunskih plesača u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske, čemu se pridružilo još 50-ak članova plesnih škola Plesnog kluba Takt.

Komentari