opasna rupa

FOTO Vozačica automobilom upala u rupu na parkiralištu Tehnološkog parka, ali ne zna se čija je rupa

Objavljeno: 16.02.2018. 16:10

Zadnja izmjena: 16.02.2018. 16:36

U ponedjeljak navečer jedna naša čitateljica oštetila je automobil upavši, u ne baš malu rupu u asfaltu, promjera otprilike 3 metra, koja se nalazi na parkiralištu Tehnološkog parka, a loptica odgovornosti prebacuje se s jednoga, na drugog, na trećeg...

Dakle, priča ide ovako. Gospođa je u ponedjeljak oko 18 sati automobilom upala u poveću rupu na parkiralištu Tehnološkog parka jer, kako kaže, bio je mrak i padao je snijeg pa je vidljivost bila jako loša. Tom prilikom oštetila je automobil, točnije plastiku prednjeg branika.

Uznemirena nesretnim događajem i štetom koja je nastala na automobilu, kontaktirala je upravu Tehnološkog parka gdje su joj rekli da je to u nadležnosti Varteksa pa je poziv uputila i na njihov broj s kojeg su je uputili na Grad, tvrdivši da je to u nadležnosti Grada. Gospođa je potom kontaktirala i Grad gdje su joj pak rekli da je to Varteksova čestica i da Grad nije nadležan za taj problem.

Dakle, nakon nekoliko upućenih poziva na razne brojeve, čitateljica se naposljetku uputila u našu redakciju kako bi barem na ovaj način alarmirala i upozorila građane na ovaj problem, ali i aktivirala nadležne da postojeću opasnost na parkiralištu konačno saniraju prije nego još više vozača ošteti svoja vozila, jer kako kaže čitateljica, rupa je tu već duže vrijeme.

 

Komentari