3. dan jailhouse festivala

FOTO Obilježen je treći dan Jailhouse festivala uz zanimljiv sportski sadržaj i koncerte

Objavljeno: 12.08.2018. 16:52

Zadnja izmjena: 12.08.2018. 17:47

Treći dan Jailhouse festivala obilježilo je održavanje odgođenog NUM Hakl 3 na 3 turnira, nogometa na vodi, biciklijade, koncerata i after partyja

Dan je započeo turnirom u nogometu na vodi koji je privukao i velik broj znatiželjnih gledatelja. Najuspješniji su pritom bili dečki iz ekipe Trnac. Nakon osvajanja turnira dečki su poručili – "It's coming home!"

Za to vrijeme svi ljubitelji biciklijade odradili su svoju rutu te se iz gradskog parka uputili
prema Vilinskoj špici gdje su imali stanku za okrijepu, te se nakon toga zaputili natrag na
ostala događanja.

Od 17 sati održavao se nastavak NUM Hakl 3 na 3 turnira na košarkaškom igralištu.
Ovogodišnji najuspješniji hakleri bili su dečki iz ekipe 3+1 koji su u finalnoj utakmici
pobijedili ekipu Ksaver. Treće mjesto pripalo je ekipi Dubai. Održalo se, naravno, pritom i
natjecanje u bacanju s centra, te tricama. S centra su najuspješnija bila 2 igrača, te su podijelili glavnu nagradu, a kao najbolji tricaš pokazao se Patrik Jambrović.

Večer je bila rezervirana za koncerte, a prva je na "stage" stigla ekipa iz Urote. Za kraj se pobrinuo DJ Nesho koji je u Caffe baru Luna bezvremenskim trash/dance hitovima održavao atmosferu do ranojutarnjih sati.

Danas vas na programu Jailhouse festivala očekuje turnir u odbojci na pijesku od 15:00 h te predstava stalnih gostiju na Jailhouse festivalu, Kerekesh teatra, pod nazivom Skupština i to u gradskom parku Lepoglava od 21 sat. Da smijeh tu ne bi stao, od 22:30 kreće kino pod zvijezdama uz hrvatsku komediju "Ministarstvo ljubavi".

Komentari