u poludnevnom boravku

FOTO: Grupa Calzedonia osobama s invaliditetom donirala informatičku opremu vrijednu preko 30 tisuća kuna

Objavljeno: 13.09.2018. 11:12

Zadnja izmjena: 13.09.2018. 11:12

Foto: Mirela Horvat

Danas je u prostorima Poludnevnog boravka za mlade i odrasle osobe s invaliditetom u zgradi bivšeg Centra Tomislav Špoljar održana primopredaja donacije informatičke opreme vrijedne preko 30 tisuća kuna.

Prilagođenu informatičku opremu Grupa Calzedonia donirala je Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin za potrebe korisnika boravka, a svečanosti primopredaje prisustvovao je gradonačelnik Ivan Čehok sa dogradonačelnicom Sandrom Malenicom, Sandra Mintas, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Varaždin i Dubravko Hoić, predstavnik Grupe Calzedonia. 

- Hvala tvrtci Calzedonia koja ne samo da pomaže osobe s invaliditetom već ih i zapošljava. Iako je Grad opremio ove prostore, dodatna oprema uvijek dobro dođe i ova će oprema biti iskorištena na najbolji mogući način - rekao je Čehok

O praksi pomaganja osobama s invaliditetom, ali i ostalim donacijama koje je do sada provela Calzedonia, ukratko je objasnio Dubravko Hoić, predstavnik Grupe Calzedonia. 

- Kada god možemo pomažemo, osobito mladim ljudima s posebnim potrebama. U Hrvatskoj zapošljavamo 115 osoba s posebnim potrebama. Prije 8 godina pomogli smo VI. osnovnoj školi s informatičkom opremom i Elektrostrojarskoj školi kojoj smo kupili CNC stroj - izjavio je Hoić

Komentari