Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec

FOTO: Lepoglavskim volonterima i donatorima uručena priznanja za nesebično pomaganje

Objavljeno: 17.12.2018. 10:05

Zadnja izmjena: 17.12.2018. 10:11

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec održalo je svoju redovnu sjednicu Skupštine koja je imala radni i svečani dio u kojem su uručena redovna i jubilarna priznanja volonterima Gradskog društva Crvenog križa Ivanec. 

Svečani dio Skupštine bio je rezerviran za uručivanje redovnih priznanja sukladno Pravilniku o priznanjima Hrvatskog Crvenog križa i to: zahvalnica, brončani, srebrni ili zlatni znak priznanja. Ova priznanja primili su: Zlatko Barbir, Andreja Komes i Ksenija Čretni. Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec na taj način zahvalilo je svojim volonterima za njihov doprinos unapređenju pojedinih djelatnosti Crvenog križa, humanitarnu pomoć, suradnju i zajedništvo u afirmaciji i realizaciji aktivnosti i zadaća Crvenog križa.

Ovi lepoglavski volonteri, zajedno s još deset kolega volontiralo je tijekom godina na socijalnim programima, zdravstvenim aktivnostima, u provođenju zajedničkih akcija Hrvatskog Crvenog križa, programima rada s mladima, djelovali su u situacijama kriza (poplave u RH), ili su kao članovi Skupštine i Odbora GDCK Ivanec doprinijeli ostvarenju ciljeva Gradskog društva Crvenog križa Ivanec. 

Jubilarnu zahvalnicu primilo je šest volontera fizičkih osoba i 13 pravnih osoba od kojih su s područja našeg grada tvrtka Infinity-HD, te dobrovoljna vatrogasna društva koja su tijekom 2017. godine aktivno sudjelovala u socijalno-humanitarnim aktivnostima Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, pomažući tako u prijemu i raspodjeli prehrambenih i higijenskih paketa u okviru FEAD projekta i to, DVD Lepoglava, DVD Višnjica i DVD Kamenica.

Jubilarnu plaketu s pisanim priznanjem primilo je šest volontera, fizičkih osoba od kojih se posebno ističe Franjo Vrabelj. Ovo se priznanje dodjeljuje za izniman doprinos i suradnju u realizaciji ciljeva i zadaća Hrvatskog Crvenog križa, razvoju i unapređenju pojedinih djelatnosti, te promicanju ugleda Hrvatskog Crvenog križa.

 


 

Komentari