posljednji ispraćaj borisa androića

FOTO: Čovjek koji nas je obradovao bezbrojnim lijepim trenucima ispraćen na posljednji počinak

Pamtit će ga i povijest grada Varaždina koju je među brojnim generacijama obilježio u svojoj struci, kao čovjek koji je stajao iza uspješnih ugostiteljskih brendova, nekadašnjeg "Coruma" i "Palade", te današnjeg "Rock Arta"...
Objavljeno: 23.08.2019. 14:55

Zadnja izmjena: 23.08.2019. 15:14

Rijeke ljudi, obitelj, prijatelji i bezbrojni poznanici, danas su na Varaždinskom groblju na posljednji počinak ispratili uglednog varaždinskog ugostitelja Borisa Androića.

Boris je preminuo ove srijede u dobi od 55 godina, nakon dugotrajne borbe s teškom bolesti s kojom se suočio prije više godina. Brojni prijatelji i poznanici zavijek će ga pamtiti kao velikog pozitivca, omiljenoga u društvu, a pamtit će ga i povijest grada Varaždina koju je među brojnim generacijama Boris obilježio u svojoj struci, kao čovjek koji je stajao iza uspješnih ugostiteljskih brendova, nekadašnjeg "Coruma" i "Palade", te današnjeg "Rock Arta". Brojne znane i neznane, zahvaljujući toj svojoj viziji, počastio je zato bezbrojnim lijepim i nezaboravnim trenucima. Sada neka mu je laka zemlja, počivao u miru.

Komentari