okupljanje vjernika

Foto - U Ludbregu održan 4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji

Varaždinska biskupija

Objavljeno: 23.05.2022. 11:42

Zadnja izmjena: 23.05.2022. 11:46

Foto: STUDIO VIPRO

Mnoštvo vjernika okupilo se na prostoru Zavjetne kapele svetišta Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu na 4. nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji kojemu je ove godine domaćin bila Varaždinska biskupija.

Na susretu su se okupile brojne obitelji iz svih hrvatskih nad/biskupija predvođene svojim nadbiskupima i biskupima koji su bili suslavitelji središnjeg euharistijskog slavlja kojim je predsjedao biskup domaćin, mons. Bože Radoš. Spomenimo i kako je milodar skupljen na središnjem euharistijskom slavlju ovogodišnjeg Nacionalnog susreta obitelji u Ludbregu namijenjen izbjeglicama iz Ukrajine.

Euharistijskom slavlju 4. nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji svojim pjevanjem su pridonijeli članovi Velikog mješovitog zbora Župe Presvetog Trojstva iz Ludbrega, zatim Zbor mladih Varaždinske biskupije sastavljen od aktualnih ali i bivših članova koji su bili dijelom zbora od njegova osnutka te Zbor Katoličke osnovne škole u Varaždinu „Uršuline zvjezdice“ uz instrumentalnu pratnju puhača Tomislava Ratkovića, Marka i Petra Prepelića, Jana Strahije, orguljaša Višeslava Jaklina, a sve pod ravnanjem Edija Vugrinca.
 

Komentari