dani grada

Foto - Koncerti, radionice, predstave - evo što vas sve očekuje na 'Antunovu v Marofu'

Objavljeno: 03.06.2022. 13:53

Zadnja izmjena: 03.06.2022. 14:19

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i voditeljica ureda gradske Turističke zajednice Renata Horvatić danas su predstavili program povodom ovogodišnjeg "Antunova v Marofu" koje se odvija od 31. svibnja do 25. lipnja.

Kako su najavili, centralni dio događanja ove je godine predviđen od 10. do 13. lipnja, no događanja povodom Dana Grada Novog Marofa se protežu kroz cijeli mjesec. Posjetitelje tako očekuju tri celika koncerta - Vanna, Vatra i Gazde. Održat će se i radionice, izložbe, sportske igre, predstave, kao i izložba Oldtimer vozila. U sklopu manifestacije održat će se i otvorenje uređene Šetnice Miljenka Banića te 17. po redu biciklijada "Šic na bic".

- Nakon dvije godine napokon imamo Antunovo v Marofu u punom izdanju, prilikom čega pozivam sve da nas posjetitelje 10., 11. i 12. na centralnim događanjima manifestacije. Krećemo sa svečanom sjednicom gdje ćemo rezimirati sve provedene i planirane projekte. Program je bogat, bit će tri zanimljiva koncerta, a sadržaja ima za sve uzraste - rekao je Jenkač.

Komentari