Općina Cestica

Foto - Evo kako je bilo na 23. vatrogasnom malonogometnom turniru u Virju Križovljanskome

Objavljeno: 12.07.2023. 19:05

Zadnja izmjena: 12.07.2023. 19:36

Vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko priredili su u nedjelju 23. tradicionalni vatrogasni malonogometni turnir, na kojem su sudjelovali i vatrogasci DVD-a Babinec, Gradišće, Lovrečan Dubrava, Križovljan Cestica, iz Vatrogasne zajednice općine Cestica te sastavi DVD-a Jakopovec, Lepoglava, Strmec i Varaždin.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom općine Cestica, a istog dana održano je 10. natjecanje u odbojci na pijesku, a u kojem su sudjelovale ženske ekipe DVD-a Babinec, Gornje Vratno, Lovrečan Dubrava, Križovljan Cestica i domaćini, DVD Virje Križovljansko, navode iz općine Cestica.

Na malonogometnom vatrogasnom turniru prvo mjesto osvojio je DVD Varaždin, drugo domaćin Virje Križovljansko, a treće DVD Babinec. Najbolje rezultate u odbojci na pijesku postigle su odbojkašice iz DVD-a Gornje Vratno, a potom se plasirala ekipa domaćina i DVD Babinec. 

Podjelu pehara najboljim ekipama izvršili su redsjednik DVD-a Virje Križovljansko Danijel Sambolc i tajnik Valentin Vočanec te predsjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica i predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica Darko Majhen.

Sportske susrete pratili su i brojni navijači, a za najmlađe posjetitelji bila su osigurana igrala za djecu, naveli su iz općine Cestica.

Komentari