Grad Ludbreg

Foto - Brojne ekipe na tradicionalnom Kupu DVD-a Hrastovsko

Objavljeno: 12.07.2023. 19:30

Zadnja izmjena: 12.07.2023. 19:34

Tradicionalno natjecanje “11. Kup DVD-a Hrastovsko”, održano pod pokroviteljstvom Vatrogasne zajednice grada Ludbrega okupilo je ove subote 500-tinjak gledatelja i natjecatelja koji su odmjerili snage u kategorijama muškog i ženskog podmlatka.

Skupilo se ukupno 26 ekipa iz Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Međimurske županije, muškim i ženskim “A” desetinama kojih je bilo 7, dok je na dječjim igrama sudjelovalo 16 ekipa, objavili su iz grada Ludbrega.

U dječjim igrama prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Struga, drugo  DVD Kunovec, a treće DVD Šemovec. U kategoriji ženskog podmlatka sudjelovale su 4 ekipe, a najbolje su bile djevojčice iz DVD-a Donji Mihaljevec, zatim DVD Maruševec i DVD Varaždinske Toplice. U kategoriji muškog podmlatka konkurencija nastupile su 22 ekipe, a prvo mjesto osvojio je DVD Maruševec, dok je drugo mjesto zauzeo DVD Kunovec, a treće DVD Novačka.

Kod seniorskih ekipa u ženskoj kategoriji nastupile su samo dvije ekipe, DVD Leskovec koji je zauzeo prvo mjesto i domaćin DVD Hrastovsko. U muškoj pak konkurenciji od 5 ekipa najbolji su bili DVD Ludbreg osvojivši prvo mjesto i prelazni pehar te DVD Jalžabet kao drugi i DVD Rasinja kao treća, izvijestili su iz Grada Ludbrega.
 

Komentari