Općina Petrijanec

Foto - Skupina "Srčeka" iz Dječjeg vrtića Bambi posjetila Općinu Petrijanec

Objavljeno: 17.09.2023. 07:20

Zadnja izmjena: 17.09.2023. 07:20

Vesela skupina „Srčeka“ iz Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec ovih je dana posjetila Općinu Petrijanec s ciljem da se pobliže upoznaju s radom općine, izvijestili su iz Općine Petrijanec. 

Dio je to projekta „Zanimanja roditelja“, koji se provodi u tom vrtiću u suradnji s roditeljima djece koja predstavljaju njihova zanimanja te s lokalnom zajednicom.

- Dječji vrtić posjetio je danas općinu i upoznao se s radom općine na zabavan način, a tom smo prilikom djeci uručili i bojanke. Bojanka “Zelenko” ima za cilj podučiti što širi krug ljudi, posebno one najmlađe, svemu 
vezanom uz skupljanje i odvajanje otpada na zanimljiv i zabavan način. Iako radim u školi kao profesor, što je i moje zanimanje, smatram da je važno da se djeca upoznaju s radom općine i zahvaljujem svim zaposlenicima koji su upoznali djecu sa svakodnevnim radom lokalne samouprave – rekao je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.

Odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Bambi Petrijanec Jelena Hrženjak, Mija Bunta i Lidija Lisec kazale su da su ih izjave djece potakle na razmišljanje o projektu „Zanimanja roditelja“. Na roditeljskom sastanku informirale su roditelje o projektu koji žele provesti i zamolile ih za pomoć. Prikupile su priče o zanimanjima, tražile isječke iz novina, bojanke, brojalice, pjesmice, recitacije i krenule u realizaciju projekta, ističe se u priopćenju. 

Komentari