ČETVRTI NOĆNI ŠPANCIRFEST TURNIR

FOTO: Atraktivni noćni streljački turnir okupio je natjecatelje iz Hrvatske i Slovenije u Gradskoj streljani Varaždin

Objavljeno: 18.08.2018. 17:36

Zadnja izmjena: 18.08.2018. 17:36

Foto: Damir Ivančić

Streljačko društvo Varaždin organiziralo je 4. noćni Špancirfest  turnir na kojem je održano natjecanje u gađanju serijskim VK pištoljem i revolverom na 25 metara te MK puškom serijskog programa na 50 metara u jedinstvenoj kategoriji. Turnir je održan u prostoru Gradske streljane Varaždin.

Pištolj

Ekipno u gađanju pištoljem nastupilo je 11 ekipa  a ukupno je nastupio 41 natjecatelj. U ekipnom dijelu prvo mjesto osvojila je ekipa SD Mihovil iz Čakovca (Antun Grošanić, Damir Novak i Antun Ladid), drugoplasirana je bila ekipa SD Kidričevo (Marijan Petek, Irena Škornik Kostanjevec i Danilo Kranjčić), a trećeplasirana SK Las iz Zagreba (Hrvoje Mandid, Miroslav Gadeša i Zoran Štefinovec).

U pojedinačnoj konkurenciji u gađanju pištoljem prvi je bio Ilija Čančarević, SD Sveučilište Zagreb, druga Irena Škornik Kostanjevec, SD Kidričevo a treći Antun Ladić, SD Mihovil Čakovec. Od domaćih natjecatelja na 36. mjesto plasirao se Ivan Pokos iz ŠSK Varaždinske Toplice, a klupski kolega Tomislav Mikulčić bio je 41.

Puška

U gađanju puškom nastupilo je osam ekipa a ukupno je nastupilo 28 natjecatelja. U ekipnom dijelu prvo mjesto osvojila je ekipa Čakovec (Nenad Nemec, Zoran Novak i Lovro Novak), druga je bila ekipa Vinkovci (Željko Milas, Martin Jozić i Zvonimir Jozić), a trećeplasirana je bila ekipa MIV Varaždin (Zoran Gorski, Stjepan Rihter i Miroslav Vidović). Ekipa ŠŠK Varaždinske Toplice (Ivan Pokos, Vedran Bujanec  i Zlatko Posavec) natjecanje je završila na šestom mjestu.

U pojedinačnoj konkurenciji prvi je bio Mladen Velček, SD Sveučilište Zagreb, drugi Lovro Novak, Čakovec i treći je bio Nenad Nemec, Čakovec. Od domaćih natjecatelja Leon Klobučarić, SD Varaždin bio je deseti, Stjepan Rihter, MIV 14, Zlatko Posavec, ŠSK V. Toplice 17, Tomislav Mikulčić, ŠSK V. Toplice 18, Vedran Bujanec, ŠSK V. Toplice 20, Ivan Pokos, ŠSK V. Toplice 20. i Krunoslav Bajer, ŠSK V. Toplice 28.  

Komentari