radovi uskoro dovršeni

FOTO: Avar obišao radove na VI. osnovnoj školi i poručio SDP-u: ''Neka pogledaju kako se radi''

Predstavnici Grada Varaždina danas su obišli radove na velikoj dvorani VI. osnovne škole. Podsjetimo, nova dvorana će omogućiti normalno funkcioniranje tjelesne i zdravstvene kulture, a dogradnja i rekonstrukcija škole će obuhvati nove učionice, garderobu, blagavaonicu i knjižnicu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.07.2019. 10:33

Zadnja izmjena: 24.07.2019. 10:36

Foto: Dario Jurčević

Predstavnici Grada Varaždina danas su obišli radove na velikoj dvorani VI. osnovne škole. Podsjetimo, nova dvorana će omogućiti normalno funkcioniranje tjelesne i zdravstvene kulture, a dogradnja i rekonstrukcija škole će obuhvati nove učionice, garderobu, blagovaonicu i knjižnicu.

Prema riječima dogradonačelnika Zlatana Avara, radovi idu prema planu, nastava se nije ometala, a sve bi trebalo biti gotovo do početka školske godine. Ukupan iznos radova iznosi 16 milijuna kuna s PDV-om, a ovim putem dogradonačelnik se osvrnuo na kritike upućene od strane SDP-a.

- SDP opet kritizira jedan ovakav objekt, ali ih moramo vratiti u 2013.godinu kada su oni glasali da se ovo radi po modelu JPP-a, što bi iznosilo oko 112 milijuna kuna i značilo da bi Grad morao platiti 50 milijuna kuna, dakle, svake godine 2 milijuna kuna idućih 25 godina - rekao je Avar i poručio za kraj: '' Neka pogledaju kako se radi''.

 

Komentari