općina beretinec

Foto - Beretinec uskoro dobiva sportsko igralište, donosimo detalje

Objavljeno: 15.04.2022. 08:36

Zadnja izmjena: 15.04.2022. 08:36

Općina Beretinec dobila je rezultate natječaja za provedbu tipa operacije 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Na spomenuti natječaj prijavili su prvu fazu uređenja zone centra u Beretincu - projekt "Izgradnja i opremanje sportskog polivalentnog igrališta". Za projekt su ishodili svu potrebnu dokumentaciju, prijava je prihvaćena i sada slijedi sufinanciranje LAG-a Sjeverozapad u iznosu od 291,7 tisuća kuna. Procijenjena vrijednost ukupne investicije iznosi 649,1 tisuća kuna.

- Zahvaljujemo LAG-u na maksimalnoj potpori i što prepoznaju značaj ulaganja u sportsko-društvenu infrastrukturu na našem području. Nakon zapuštene livade, spomenuto igralište će postati mjesto susreta, igre, zdravog druženja mještana svih dobnih skupina, ali i generator društvenog razvoja kroz organizaciju raznih manifestacija - rekao je načelnik Općine Beretinec Nikola Žganec.

Komentari