proslava dana branitelja

FOTO Branitelji i njihovi prijatelji provode odlično vrijeme na Grebengradu - još im se možete pridružiti

Objavljeno: 03.08.2017. 16:51

Zadnja izmjena: 03.08.2017. 16:54

Foto: Željko Porobija

Branitelji su se danas - zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima - opet okupili na svom omiljenom izletištu Grebengrad, kako bi uz druženje i zabavu obilježili 22. godine Oluje i proslavili svoj dan.

Zatekli smo nekoliko desetaka veselih posjetitelja koji su iskoristili prigodu da budu zajedno - uz neizostavni grah, ali i brojne napitke. Za ljubitelje vina - ima ga i više nego dovoljno; za one koji bi radije nešto bezalkoholno i osvježavajuće - ima i toga. Mi smo iskoristili ovu prigodu da kao redakcija poklonimo pokretaču svih ovakvih zbivanja neumornom Ivi Loborcu butelju pravog rajnskog rizlinga uzgojenog baš na obali rijeke Rajne. 

Za sve vas koji niste nikada bili u planinarskom domu Grebengradu - vrlo jedinstvenom mjestu za izlet - ovo je odlična prilika da vidite zbog čega i branitelji i planinari i izletnici vole ovdje doći. I dobro je da dio puta prevalite pješke, bit će to zdravo i za vas i za vaš automobil. A možete, ako ste u odličnoj kondiciji, doći i biciklima kao što su se 2 hrabra i neuništiva momka usudili i uspjeli u tome, unatoč vrućini i prilično strmoj i neravnoj stazi. Zajamčeno vam je dobro društvo i prekrasan okoliš. Proslava još traje, imate vremena. U našoj fotogaleriji pogledajte kako se trenutačno provode svi koji su došli danas na Grebengrad.

Komentari