Vikend u Ivancu

Foto - Brojne prilike za zabavu ovog vikenda nude se u Ivancu

Objavljeno: 12.08.2023. 08:38

Zadnja izmjena: 12.08.2023. 08:38

Iz Grada Ivanca najavljuju ovog vikenda brojne zanimljive ljetne zabavne i rekreacijske manifestacije, koje nude za svakog po nešto.

Danas Lovačko društvo Jelen Ivanec na streljani u Tiglinu od 9 sati pa nadalje organizira međudruštveno gađanje letećih meta u disciplini TRAP. Sve sudionike i goste očekuje cjelodnevna zabava uz ugostiteljsku ponudu i glazbu. 

Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica Ivanec sve planinare i izletnike poziva na 1. ljetni uspon na Ivančicu. Okupljanje je danas u 18 sati na Žganom vinu, odakle se prema vrhu kreće preko Mrzljaka. Uz druženje, očekuje vas promatranje Suza sv. Lovre na noćnom nebu. 

Udruga građana Margareta danas s početkom u 19,30 sati od lovačkog doma Šumski zec organizira uspon na Gradišče, do ostataka nekadašnje utvrde u kojoj su, prema legendi, živjeli Črleni fratri. Nakon povratka slijedi kino pod zvijezdama i promatranje Perzeida.

U nedjelju u 9,30 u Salinovcu se otvaraju 37. seoske igre starih sportova, a u večernjim satima slijedi zabava uz glazbu i ugostiteljsku ponudu. Zanimljivo će u nedjelju biti i u Lukavcu, gdje MNK Lukavec malonogometnim turnirom od 10 sati nadalje obilježava svojih 45 godina rada, navode iz Ivanca.

Komentari