Općina Martijanec

Foto - Brojni mještani odazvali se na 'Zelenu čistku' u Vrbanovcu

Objavljeno: 03.03.2024. 11:35

Zadnja izmjena: 03.03.2024. 11:41

Općina Martijanec i ove godine nastavlja s aktivnostima na uređenju i očuvanju prirode i okoliša, pa je tako ove subote u Vrbanovcu održana treća po redu 'Zelena čistka', koja je okupila brojne mještane.

Mještani su se rano ujutro skupili kod nogometnog igrališta u Vrbanovcu te krenuli s čišćenjem okoliša koje je trajalo oko tri sata. Kao i svaki put do sada, nakon čišćenja bilo je organizirano druženje i ručak, ovoga puta na nogometnom igralištu u Vrbanovcu, navode iz Općine Martijanec, koja je osigurala rukavice i vreće.

- Ovo je treća akcija 'Zelene čistke', a prva ove godine. U protekle dvije akcije vidjeli smo da se naši mještani žele uključiti u takve vrste akcija, što nam je posebno drago jer na taj način odmah i budimo svijest o važnosti gospodarenja otpadom, odnosno o važnosti očuvanja okoliša i naše prirode - rekao je načelnik Nađ te podsjetio kako je Općina Martijanec protekle godine bila pri samom vrhu uključenosti u sustav odvojenog prikupljenog otpada na području PRE-KOM-a.

Komentari