150 boca ulja

Foto - Bučina ulja s međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

Objavljeno: 27.05.2024. 13:08

Zadnja izmjena: 27.05.2024. 13:10

Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju svake godine organizira u mjesecu svibnju već tradicionalno daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa bučinim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi.

Kako dodaju iz Varaždinske županije, zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek su ravnatelju Biskupijskog Caritasa Anti Šoli predali 150 bočica bučinog ulja koje je bilo izloženo na subotnjoj  6. međunarodnoj  izložbi bučinih ulja Alpe-Adria i 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske.

Zahvalivši se na već tradicionalnoj donaciji, ravnatelj Biskupijskog Caritasa Šola je istaknuo kako je ovo jedna lijepa gesta Varaždinske županije naznačivši pritom odličnu suradnju između Biskupijskog Caritasa i Varaždinske županije.

- Županija nas pomaže tokom cijele godine, a ne samo prilikom blagdana i na tome smo jako zahvalni. Mi imamo preko 300 korisnika o kojima brinemo te se iskreno nadam kako će ovaj lijepi primjer Varaždinske županije slijediti i druge institucije i tvrtke - rekao je Ante Šola.

Komentari