talentirani učenici

FOTO: Budući frizeri i kozmetičari Srednje strukovne škole na natjecanju u Zagrebu osvojili vrhunske rezultate

Objavljeno: 12.03.2017. 13:34

Zadnja izmjena: 12.03.2017. 14:39

Foto: Srednja strukovna škola

Učenici varaždinske Srednje strukovne škole sudjelovali su na tradicionalnom natjecanju pod nazivom 'Dani ljepote i fitnessa' održanom na zagrebačkom Velesajmu i postigli vrhunske rezultate.

Natjecanja ovakve vrste su uglavnom tematska natjecanja u kojima sudjeluju učenici iz čitave Hrvatske, a ovaj put su sudjelovali i učenici iz dvije slovenske škole.

Teme natjecanja su bile izuzetno zanimljive, naime, u ženskoj kategoriji je tema bila 'španjolska punđa', u muškoj 'ulična moda' dok pak je u natjecanju kozmetičara tema bila 'zvjezdana prašina', inspiracija prema filmovima Ratovi zvijezda.

Učenica Nikolina Zorman je osvojila 2.mjesto u obje kategorije(muška frizura i španjolska punđa) njena mentorica je Zdenka Mavriček, dok je Irma Krklec osvojila 3. mjesto u muškoj frizuri, a njena mentorica je Melina Martinez.

I na kraju učenica 4.k. razreda Lucija Paska kozmetičarka koja se natjecala u make-up gdje je bila žestoka konkurencija od stotinjak kandidata upala je direktno u natjecanje te je od osam odabranih kandidata iz cijele zemlje pa i šire, odnijela prvu nagradu. Njezina mentorica je bila Lidija Sović.

 

Komentari