U Općini Cestica jučer je održana 2. memorijalna utrka Matija Milec koja se organizira u spomen na Matiju koji je potkraj srpnja 2017. stradao od posljedice udara groma dok je trčao nasipom uz "Ormoško jezero" istočno od naselja Otok Virje.

Rezultati na 2.5 km u kategoriji žena najbolja je bila Ivana Zeljko, a potom su se plasirale Maja Hip i Dea Šipek. Kod muškaraca treće mjesto osvojio je Mladen Mihin, dok je drugi bio Ivan Novak, a prvo mjesto pripalo je Branku Levenić. U utrci na 5 km kod žena prva je bila Simona Jambrošić ispred Paule Rusman i Nike Kolarek, a kod muškaraca prvi je bio Nikola Jamnik, ispred Luke Radetića i Jure Vobnera.

Na 10,55 km prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Marija Kosi, a potom su se plasirale Vanda Balaž i Ana Kresojević. U muškoj konkurenciji Denis Vujaklija bio je treći , a ispred njega Luka Benković i Dinko Solić koji je bio prvi.

U utrci na 21 km prvo mjesto osvojila je Ana Brletić, Ivana Grabar bila je druga, a Ivona Kocijan treća. U muškoj konkurenciji Srećko Vrček bio je treći, Saša Horvat drugi, a lanjski pobjednik Alen Čretni i ove je godine bio najbrži.

U društvu roditelja, djeda ili bake, bila su i brojna djeca, a među najmlađima bile su i blizanke, Bella i Hana Šipek iz Dubrave Križovljanske (rođene 16. srpnja 2018. godine). Na utrci su sudjelovale i cijele obitelji, a lijepo vrijeme roditelje je ponukalo da za utrku prijave svoje najmlađe članove koji su određenu stazu „prošli“ u kolicima ili pak na ramenima jednog od roditelja.

Komentari

08.04.2019. 13:33h Zadnja izmjena: 08.04.2019. 13:54