Druženje do kasnih sati

FOTO: Cestički umirovljenici održali 21. sjednicu Skupštine

Redovnu 21. sjednicu Skupštine članstvo Udruge umirovljenika Općine Cestica održalo je u subotu, 23.  ožujka 2019. godine, a nakon izvođenja hrvatske himne i odavanja počasti umrlim članovima i poginulim hrvatskim braniteljima
Objavljeno: 26.03.2019. 15:35

Zadnja izmjena: 26.03.2019. 15:38

Redovnu 21. sjednicu Skupštine članstvo Udruge umirovljenika Općine Cestica održalo je u subotu, 23. ožujka 2019. godine, a nakon izvođenja hrvatske himne i odavanja počasti umrlim članovima i poginulim hrvatskim braniteljima

U radno voditeljstvo izabrani su Katica Bednjanić, Štefanija Borak i tajnik Stjepan Mihin koji je podnio izvješće o radu i predložio plan rada za ovu godinu. Sva izvješća i planovi jednoglasno su prihvaćeni. Vrijedni članovi Udruge ove su godine organizirali druženje povodom Valentinova, a planom je predviđeno održavanje i druženja sportskih sekcija kao i sudjelovanja na natjecanjima koje organiziraju sami cestički umirovljenici i ostale umirovljeničke udruge.  

Kroz godinu umirovljenici će organizirati više izleta i posjeta toplicama, a i destinacijama na Jadranu. Tijekom godine posjetiti će se i bolesni i nemoći članovi, a povodom Božića i Nove godine pripremit će se i božićno novogodišnji pokloni. 

U ime gostujućih umirovljeničkih udruga i Saveza umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije čestitke na uspješnom radu uputila je Snježana Liber, a u ime prisutnih vatrogasaca uspješan rad umirovljenicima poželio je Danijel Korotaj, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice općine Cestica. Čestitke umirovljenicima na uspješnom radu uputio je načelnik Mirko Korotaj koji je rukovodstvu Udruge zahvalio na realiziranim programima te obećao daljnju pomoć u zacrtanim aktivnostima tijekom  godine. 

Po završetku skupštine zakuska za sve sudionike pripremile su vrijedne članice, a druženje je uz nastup glazbenog sastava MB – šarm duo nastavljeno do kasnih noćnih sati.

Komentari