općina cestica

Foto - Cestički umirovljenici održali izvještajnu sjednicu Skupštine

Objavljeno: 22.03.2023. 19:17

Zadnja izmjena: 22.03.2023. 19:17

U društvenom domu Gornje Vratno održana je redovita izvještajna sjednica skupštine Udruge umirovljenika Općine Cestica kojoj je prisustvovalo oko 300 članova udruge i gostiju.

Na početku članove Udruge i goste pozdravio je predsjednik Milan Borak, a potom je prihvaćen dnevni red nakon čega su izabrana i radna tijela za vođenje sjednice. U radno voditeljstvo izabrani su Štefanija Borak, Danica Bednjanić i Stjepan Mumlek, a potom je sjednica nastavljena podnošenjem izvješća. U ime verifikacijskog povjerenstva izvješće o brojnom stanju podnio je Josip Šmintič, a opširno izvješće o radu podnio je tajnik Stjepan Borak. Zahvaljujući pomoći Općine Cestica kupljena je i oprema za sportska natjecanja, pikado i viseća kuglana, a zahvaljujući Ivanu Hohnjecu Udruga umirovljenika Općine Cestica dobila je i novu viseću kuglanu. 

U ime gostujućih umirovljeničkih udruga i Saveza umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije čestitke na uspješnom radu uputila je Jadranka Behlin predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije, a riječi pohvale na uspješnom radu uputio je Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica koji je rukovodstvu Udruge zahvalio na realiziranim programima te obećao daljnju pomoć u zacrtanim aktivnostima i potom svima u dvoranu poželio dobro zdravlje.

Zahvaljujući entuzijazmu i samoprijegornom radu i odricanju članovi Udruge umirovljenika općine Cestica, kao i pomoći Općine, cestički umirovljenici posjeduju od 7. rujna 2012. godine vlastite prostorije u sklopu kojih je automatska šesterostazna streljana za zračnu pušku, prostorija za sastanke, šah i druženja, a na otvorenome je viseća kuglana.

Komentari