ŠEST RADNIH AKCIJA

FOTO Članovi MNK Lovrečan uredili igralište u Velikom Lovrečanu

Objavljeno: 31.05.2020. 18:56

Zadnja izmjena: 31.05.2020. 19:03

U vrijeme pauze uzrokovane virusom COVID-19, članovi MNK Lovrečan pridržavajući se svih epidemioloških preporuka radili su na uređenju igrališta.

Održano je ukupno šest radnih akcija u tri tjedna gdje je pokošen cijeli sportski park i uređeno je odbojkaško igralište. Srušena je dotrajala zaštitna mreža iza gola koja je zamijenjena novom modernom visećom mrežom 5x12 m. Postavljeno je 47 stupova i 120 m ograde uz susjeda Bojana Turščaka.

Uz odbojkaško igralište postavljena je nova viseća mreža 3x12 m. Također između odbojkaškog i malonogometnog igrališta napravljena je priprema za mobilnu viseću mrežu 3x10 m koja će služiti za zaštitu prolaska lopte između igrališta za vrijeme turnira. Ujedno obojali smo klupice uz igralište, a novi sjaj dobila je i kućica uz igralište.

Ako epidemiološka situacija dozvoli 28. i 29. lipnja trebao bi se održati tradicionalni malonogometni turnir Oculus kup Lovrečan, koji je prošle godine u dva dana okupio 48 sportskih ekipa. Zbog virusa COVID-19 bili smo primorani otkazati našu godišnju skupštinu, koju planiramo održati na otvorenom 10. lipnjana igralištu u Lovrečanu.

U daljnjem planu rada za ovu godinu je izravnavanje terena iza odbojkaškog igrališta, asfaltiranje ceste prema igralištu i postavljanje velike reklame MNK Lovrečan uz igralište.

U ovom projektu sudjelovalo je ukupno 25 članova MNK Lovrečan. Ukupna investicija iznosila je 17 400 kn koju je klub većinski pokrio iz vlastitih sredstava i sredstava od donacija, a za dio sredstava pripomogla je općina Cestica.

Komentari