općina cestica

Foto - Članovi NK Bratstvo Otok Virje održali godišnju skupštinu, evo što je rečeno

Objavljeno: 16.02.2024. 11:15

Zadnja izmjena: 16.02.2024. 11:15

Članovi NK Bratstvo Otok Virje održali su godišnju skupštinu gdje je istaknuo kako je na sportskom planu želja sačuvati status drugoligaša Županijske nogometne lige Varaždinske županije, a oko uređenje spremišta pomoći će Općina, rekao je načelnik Mirko Korotaj. 

Redovitu izvještajnu sjednicu skupštine održali su članovi Nogometnog kluba Bratstvo u dvorani društvenog doma Otok Virje. U predloženom planu rada za 2024. godine, aktivnosti kluba podijeljene su u dvije razine. U sportskom dijelu plan je zadržati drugoligaški status koji je NK Bratstvo izborio lanjske godine, a vezano uz nogometno natjecanje potrebno je urediti i spremište sportske opreme i alata za održavanje igrališta, te i nadalje organizirati različita druženja i okupljanja članova kluba i zainteresiranih mještana.

Ispred Nogometnog kluba Polet Cestica čestitku na dosadašnjim aktivnostima i uspješan nastavak u drugoligaškom natjecanju poželio je Tomislav Lazar. U ime Općine Cestica čestitku na uspješnom radu uputio je načelnik Mirko Korotaj, zahvalio je članovima kluba na svim aktivnostima koje provode na području svog djelovanja kao i u općini Cestica te obećao pomoć u uređenju spremišta.

Komentari