aktivni i u starosti

FOTO Članovima cestičke Udruge umirovljenika povodom 20 godina rada dodijeljene zahvalnice

Objavljeno: 16.04.2018. 16:55

Zadnja izmjena: 16.04.2018. 16:59

Udruga umirovljenika općine Cestica održala je godišnju skupštinu na kojoj je odana počast preminulim članovima i poginulim hrvatskim braniteljima. Na početku je sve prisutne pozdravio predsjednik Milan Borak, a potom je izabrano radno voditeljstvo u sastavu Katica Bednjanić, Štefanija Borak i Stjepan Borak. 

Sva izvješća i planovi rada jednoglasno su prihvaćeni, a čestitke na uspješnom radu dobro zdravlje i penzije umirovljenicima su uputili predstavnici susjednih umirovljeničkih udruga iz Hrvatske, kao i predstavnici umirovljenika iz Ormoža i Zavrča, iz susjedne Slovenije te zamjenik načelnika općine Cestica Žarko Rodeš.

Za uspješan rad u cestičkoj umirovljeničkoj udruzi zahvalnice su primili Antonija Klasić, Ana Mihin, Josipa Vunderl, Dragica Vočanec, Vladimir Kreč, Mirko Bešvir, DVD Gornje Vratno i Općina Cestica, a povodom 20 godina rada Udruga umirovljenika Općine Cestica primila je priznanje Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije. Za sve sudionike skupštine vrijedne članice Udruge umirovljenika priredila su zakusku, a uz svirku glazbenog sastava Modus (Dalibor i Marinko), druženje je uz pjesmu i ples potrajalo do kasnih noćnih sati.

Komentari